La Bíblia del poble / La Biblia del pueblo

Nota inicial (català)

La Bíblia del poble / La Biblia del pueblo

L’autor i l’editor adverteixen el possible nou lector que quasi tots els textos d’aquest llibre ja han sigut publicats en altres obres del mateix autor i de la mateixa editorial, concretament en els títols Lo més bo de la Bíblia i Narracions bíbliques per animar a fer el bé.

Les novetats de la present obra són: 1) Reunir els textos de totes dues obres esmentades. 2) Suprimir alguns capítols no tan importants, a fi de controlar que l’extensió no sigui excessiva. 3) Inserir tot el llibre en un ordre bilingüe (en la versió destinada a Catalunya). 4) Donar-li un nou títol, que expressi millor la idea i la voluntat de l’autor.
Antoni Ferret

La Bíblia del poble
La Bíblia del poble

Clica aquí per descarregar-te la versió del llibre en català.

A continuació pots llegir la versió en català del llibre:

cat

Nota inicial (español)

El autor y el editor advierten al posible nuevo lector que casi todos los textos de este libro ya han sido publicados en otras obras del mismo autor y de la misma editorial, concretamente en los títulos Lo mejor de la Biblia y Narraciones bíblicas para animar a hacer el bien.

Las novedades de la presente obra son: 1) Reunir los textos de ambas obras mencionadas. 2) Suprimir algunos capítulos no tan importantes, a fin de controlar que la extensión no sea excesiva. 3) Insertar todo el libro en un orden bilingüe (en la versión destinada a Cataluña). 4) Darle un nuevo título, que exprese mejor la idea y la voluntad del autor.
Antoni Ferret

La Biblia del pueblo
La Biblia del pueblo

Haz clic aquí para descargarte la versión del libro en español.

A continuación puedes leer la versión en español del libro:

esp

Leave a Reply

%d bloggers like this: