Botiga

Es mostren les cobertes els llibres del catàleg que tenim en la venda. Normalment, n’hi ha dues versions, una en format digital i una altra en format imprès. Els exemplars en aquest últim format estan elaborats artesanalment, amb un procediment que consisteix a cosir entre si els plecs que conformen la tripa, la qual s’enganxa a una tapa de cartolina impresa, amb solapes (enquadernació en rústica).

Els llibres en format digital que hi compreu us els podreu descarregar a través d’un enllaç que rebreu immediatament després que s’efectuï el pagament. Aquest enllaç caduca al cap de deu dies.

Els preus de les edicions impreses inclouen 6 euros en despeses de tramesa. Cal que al formulari que hi ha la pàgina de venda hi consigneu el nom i l’adreça on s’ha d’enviar el llibre (sobre l’ús de les dades, consulteu la pàgina Política de privacitat). Rebreu el llibre entre 5 i 10 dies després de fer el pagament.

Per qualsevol dubte, escriviu a l’adreça de correu electrònic jesusaumatelleditor@gmail.com, o truqueu-nos al telèfon 631 288 004.

S'estan mostrant 4 resultats