Pensament i vida

(pàgina en construcció)

El catàleg del segell JA_editor s’organitza en quatre col·leccions literàries, segons quin sigui el gènere de l’obra: els epígrafs Poesia i Narrativa són prou explícits, i encabeixen tot allò que, de forma comuna, defineixen, bo i tenint en compte que no sempre les etiquetes s’adapten a determinats objectes, i a voltes ens calen combinacions com ara “prosa poètica”, “poema en prosa” o “novel·la lírica”.

Sota el títol Pensament i vida s’hi agrupa una àmplia gamma d’escriptures: des de relats autobiogràfics fins a assaigs o llibres de viatge.

Menes és una col·lecció iniciada a emboscall, la qual es dedica a la publicació d’obres literàries catalanes, de qualsevol gènere, que es troben en domini públic i que, per molt diverses raons, he volgut recuperar i oferir al públic actual.

Totes aquestes obres es troben a la venda al públic en format digital i imprès. Es poden adquirir a través de la pàgina de JA_editor a la plataforma LEKTU, o bé contactant directament amb l’editor (email: jesusaumatelleditor@gmail.com; tel. 631 288 004).

Poesia

Portada Les torres del silenci. Mostra un dibuix a la ploma d'una edificació circular antiga, una "torre del silenci", sobre un fons sèpia.
1. Pep Rosanes-Creus, Les torres del silenci

El llibre que va merèixer el Premi Carles Riba de poesia 1999.

Disponible com a llibre electrònic (epub, Mobi o PDF; PVP: 4 €) o imprès (PVP 10 € + 6 € de despeses de tramesa). Visita la pàgina a LEKTU.

En podeu llegir un extracte (el pròleg, 6 poemes i l’índex) clicant aquí (pdf online, es pot descarregar)

Portada de "Zero", llibre de poesia de Pep Rosanes-Creus. Sobre un fons gris, la silueta d'una persona, amb el fons ple d'un text. A sota hi ha el títol del llibre i el nom de l'autor.
2. Pep Rosanes-Creus, Zero

Escrit els anys del tombant de mil·lenni, aquest llibre va romandre inèdit fins l’any 2020. Es tracta d’una de les obres més personals de l’autor, conclusiva de la seva etapa més productiva.

Disponible com a llibre electrònic (epub, Mobi o PDF; PVP: 4 €) o imprès (PVP 10 € + 6 € de despeses de tramesa). Demaneu-nos-el o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

Llegiu-ne la “Introducció” de Jesús Aumatell, amb quatre poemes inèdits del llibre, clicant aquí (pdf online, es pot descarregar).

Portada de Primera balada de la novia muerta
3. Albert Tugues, Primera balada de la novia muerta

Escrita a rel de la mort de la seva parella a finals de 2019, aquesta obra relata, com si es tractés d’un dietari líric, el dia a dia del supervivent.

Disponible com a llibre electrònic (PDF; PVP: 3 €). Demaneu-nos-el o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

Portada de Segunda balada de la novia muerta
4. Albert Tugues, Segunda balada de la novia muerta

El pas del temps atenua lentament el dolor i la tristesa; així, als espais quotidians l’absència comença a omplir-se d’ecos i reflexos cada vegada més audibles i visibles. La buidor es materialitza tènuement però tangible a través del poema.

Disponible com a llibre electrònic (PDF; PVP: 3 €). Demaneu-nos-el o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

Portada de Tercera balada de la novia muerta
5. Albert Tugues, Tercera balada de la novia muerta

L’escriptura, després de la terrible experiència de la pèrdua, reprèn sendes anteriorment freqüentades per Albert Tugues: l’absurd, l’irònic, el còmic.

Disponible com a llibre electrònic (PDF; PVP: 3 €). Demaneu-nos-el o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

portada aprenent
6. Albert Tugues, Balada de l’aprenent de joieria que tenia la mare puta

Albert Tugues retorna a la llengua materna per escriure el primer dels llibres amb els quals dona una gir a la seva obra. Si bé tot i cadascun dels personatges sorgits de la seva ploma incorporen en una o altra mesura reflexos de l’autor, en aquesta nova etapa el rerefons autobiogràfic es fa molt més explícit.

Disponible com a llibre electrònic (epub, Mobi o PDF; PVP: 2 €) o imprès (PVP 8 € + 6 € de despeses de tramesa). Demaneu-nos-el o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

portada de Balada de les noces...

7. Albert Tugues, Balada de les bodes de plata del malparit

En aquesta obra, el prisma característic d’Albert Tugues, que enfoca directament la realitat per transformar-la en una fresc de formes estrafetes, ombres distorsionades i estrambòtiques que busquen fondre’s en un fons urbà com un element més del decorat. La lectura d’aquests textos serà, per això, com una passejada per uns carrers que ens són familiars i estranys alhora, indistintament seductors i repulsius.

Disponible com a llibre electrònic (epub, Mobi o PDF; PVP: 3 €) o imprès (PVP 8 € + 6 € de despeses de tramesa). Demaneu-nos-el per tel. o email o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

Narrativa

Pensament i vida

Menes

Leave a Reply

%d bloggers like this: