Catàleg

El catàleg del segell JA_editor s’organitza en quatre col·leccions literàries, segons quin sigui el gènere de l’obra: els epígrafs Poesia i Narrativa agrupen tot allò que, de forma comuna, defineixen, bo i tenint en compte que no sempre les etiquetes s’adapten a determinats objectes, que a voltes requereixen definicions més precises, com ara “prosa poètica”, “poema en prosa” o “novel·la lírica”.

Sota el títol Pensament i vida s’hi agrupa una àmplia gamma d’escriptures: des de relats autobiogràfics fins a assaigs o llibres de viatge.

Menes és una col·lecció iniciada a emboscall; s’hi recuperen obres literàries catalanes, de qualsevol gènere, que es troben en domini públic i que, per molt diverses raons, considerem que mereixen l’atenció del públic actual.

Totes aquestes obres es troben a la venda al públic en format digital i imprès. Es poden adquirir a través de la pàgina de JA_editor (vegeu el menú Botiga), a la plataforma LEKTU, i a Google Llibres. Per més informació podeu contactar directament amb l’editor (email: admin@jesusaumatelleditor.com; tel. 631 288 004).

Col·lecció “Poesia”

Col·lecció “Narrativa”

Col·lecció “Pensament i vida”

Col·lecció “Menes”

Llibres “Fora de sèrie”

Leave a Reply

%d bloggers like this: