Balada de les bodes de plata del malparit

d’Albert Tugues

En aquesta obra, el prisma característic d’Albert Tugues enfoca directament la realitat per transformar-la en un fresc de formes estrafetes, ombres distorsionades i estrambòtiques que busquen fondre’s en un fons urbà com un element més del decorat. La lectura d’aquests textos serà, per això, com una passejada per uns carrers que ens són familiars i estranys alhora, indistintament seductors i repulsius.

La Balada de les bodes de plata del malparit, juntament amb Balada de l’aprenent de joieria que tenia la mare puta i Balada de l’oficinista, el cantant i la meuca en cap (que està en curs de publicació per part d’una altra editorial) va culminar la publicació del que pensàvem que era la trilogia poètica d’inspiració autobiogràfica de l’autor. Però anunciem que a principis de 2022 n’oferirem al públic el quart volum, Balada final del vell oficinista i trobador.

portada de Balada de les noces...

Disponible com a llibre electrònic (epub, Mobi o PDF; PVP: 3 €) o imprès (PVP 8 € + 6 € de despeses de tramesa). Demaneu-nos-el per tel. o email o adquiriu-lo a la plataforma LEKTU.

bodesmostra

Leave a Reply

%d bloggers like this: